Kveldsmattur på Frotveit

Voksne, Barn
Fellestur, Skitur, Nærtur, Aktivitet Skitur
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!

Idag tar vi turen til Frotveit og boltrer oss i leken og skiglede!

Arrangementet er gratis, men krever påmelding

Vi starter kl 17.00 med ferdaråd og tuppekos like ved parkeringsplass. Det er betaling med Vipps for parkering.

Vi tar på oss hodelykt og og følger lysløypen til et område hvor vi kan boltre oss i snøen. Her etablerer vi en leirplass og har ulike aktiviter. Er snøforholdene gode lager vi hopp, orgeltramp og løype med porter. Andre aktiviteter kan være ulike leker med ski på beina. Vi brenner bål, så ta gjerne med kniv og noe mat som kan varmes.

Det er tidlig på året så husk å ta med ekstra varmt tøy.

Turen er gratis og krever ikke påmelding

Ta gjerne med fiskekaker, pølser eller skiver som vi kan varme på bålet.

Oppmøtested: Parkeringsplass på Frotveit
Oppmøtetid: Kl. 17:00

Husk: Ekstra varmt tøy, sitteunderlag, hodelykt, skismurning, mat og drikke (gjerne varm drikke).

NB. Les våre generelle vilkår: Generelle villkår

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring adm.ansvarlig på aktivitesavdelingen i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr. 55 33 58 18 eller send epost: bht@dnt.no

Kontaktinformasjon:

• Bergen og Hordaland Turlag