Gålaget på Korenosi 2014.
Gålaget på Korenosi 2014. Foto: Magnar Fredheim

Årdal Gålag

Bli med Gålaget på tur frå februar til november!

Denne spreke gjengen går tur kvar onsdag frå april til november, med unnatak av tre veker ferie i juli/august. Dårleg ver har aldri hindra turgjengen i å møte opp - tur blir det alltid, men det kan verte endringar i programmet. Meld deg inn i gruppa til Årdal Gålag på Facebook for å få med deg siste nytt!

Årdal Gålag har turar som er lette, litt tyngre, korte eller litt lengre. Er du turglad, vil koma i betre form og vil ha triveleg turfølge, så kom deg over dørstokken og bli med! Gålaget lovar deg fine turopplevingar der du vil bli betre kjend i dei flotte turområda vi har i og rundt Årdal.

Onsdagsturane startar opp i april. I februar og mars vert det måneskinstur. Programmet til Gålaget finn du i eige turprogram som vert lagt ut i sportsforretningen i Øvre Årdal. Også i år inneheld programmet mange flotte turar både i Årdal og i nabobygdene. På desse turane er det som regel med kjentmann som kjenner namn og historia til stadane ein går forbi.

Gunvor 41731370
Magnar 95936173